RYSNINGAR! New York-baserade VÉRITÉ river upp nackhåren vid rötterna när hon oklanderligt experimenterar sig fram till låten Are we done yet? Komplext, men ändå självklart smälter denna låt ihop till en unik lyssningsupplevelse som bereder vägen för artistens nya musikaliska era.

Favoriter Apple Music

Likt den sanna visionär musikskaparen är har hon valt att presentera sin nya musik genom att samarbeta med Venice Music ett innovativt musik och teknikföretag som tillåter artisterna att förbli independent. VÉRITÉ är nämligen en stark förespråkare för att hela det artistiska uttrycket ska ägas av artisten själv. Den nya musiken kommer med interaktiva element som kommer fungera som nycklar till hennes nya platta. Snacka om en musikskapare med helhetssyn och som leder vägen in i framtiden istället för att följa!

Soundet är därtill hårt elektroniskt draget och andas futurism. Något som helt klart matchar den omfattande PR kampanj som artisten noggrant tänkt ut. Det är med spänning vi fortsätter följa kommande släppa inför albumet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011