Australiensiska Beks har rönt framgångar med sin dansanta elektroniska pop. Singeln Young forever går helt klart i linje med tidigare låtar. Här fångas en fägring av ungdomen och evig sommarkvällar allt under discokulans skimrande ljus. Pulserar rytmer och noggrant utvalda syntar skapar en lyxig ljudbild som uppmanar till att vara evigt ung.

Apple Music

Producerad och mixad av Aaron Lee som är känd för sitt disco pop sound. Fångar den här singeln Beks artistiska energi och ramar in den resa hon gått igenom för att bli den artisten hon är idag.

”Ålder definierar inte vem du är eller vad du kan uppnå. Mina drömmar driver mig, de ger mig energi och jag känner mig yngre varje dag när jag gör det jag älskar. Jag ville utveckla soundet och temat på den här låten för att knyta an till mitt förra släpp. Den här låten handlar således om att söka svaren på nya möjligheter, gränslöshet och frihet.”

Beks

Sponsrad av JBL och Smirnoff Vodka kommer även låten med en musikvideo som tar lyssnare med in i den färgglada värld som Beks målar upp.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.