Australiensiska Beks har rönt framgångar med sin dansanta elektroniska pop. Singeln Young forever går helt klart i linje med tidigare låtar. Här fångas en fägring av ungdomen och evig sommarkvällar allt under discokulans skimrande ljus. Pulserar rytmer och noggrant utvalda syntar skapar en lyxig ljudbild som uppmanar till att vara evigt ung.

Popmuzik Lover Patreon

Producerad och mixad av Aaron Lee som är känd för sitt disco pop sound. Fångar den här singeln Beks artistiska energi och ramar in den resa hon gått igenom för att bli den artisten hon är idag.

”Ålder definierar inte vem du är eller vad du kan uppnå. Mina drömmar driver mig, de ger mig energi och jag känner mig yngre varje dag när jag gör det jag älskar. Jag ville utveckla soundet och temat på den här låten för att knyta an till mitt förra släpp. Den här låten handlar således om att söka svaren på nya möjligheter, gränslöshet och frihet.”

Beks

Sponsrad av JBL och Smirnoff Vodka kommer även låten med en musikvideo som tar lyssnare med in i den färgglada värld som Beks målar upp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011