Brittisk-Japanska stjärnan Rina Sawayama släpper en visuell godispåse till singeln Hold the girl. Musikvideon är regisserad av Ali Kurr och skildrar hur Rina sitter fast i en tids-loop i en bondgård från 1800-talet tills hon plötsligt bryter sig loss. Låten är skriven efter Rinas känslomässiga genombrott i terapi och videon blir därigenom en metafor för att finna en ny väg i livet. 

Nordiska Favoriter

Hold the girl var den första låten jag skrev till min nya platta i slutet av 2020. Jag hade gått i terapi och fått en uppenbarelse, så jag bestämde mig för att skriva den här låten, det var början på allt. Jag grät innan jag gick in i studion innan den spelades in.”

Rina Sawayama

Storsint refräng och en omedelbar hook med känslan av 90-talets euro-disco får mig att få gåshud över hela kroppen. Det här är låten man bara vill lyssna om och om igen på. Helt ärligt ett ganska praktfullt exempel på storsint arenapop. 

Den 16 september landar landar sångarens andra album som delar titel med den aktuella singeln. Här har hon slagit ihop sina kreativa hjärna med några av branschens absolut bästa producenter. Tillsammans har det skapat en platta med influenser från hela popspektrumet som presenterar en djärv och ärlig bild av Rinas utveckling. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.