Brittisk-Japanska stjärnan Rina Sawayama släpper en visuell godispåse till singeln Hold the girl. Musikvideon är regisserad av Ali Kurr och skildrar hur Rina sitter fast i en tids-loop i en bondgård från 1800-talet tills hon plötsligt bryter sig loss. Låten är skriven efter Rinas känslomässiga genombrott i terapi och videon blir därigenom en metafor för att finna en ny väg i livet. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Hold the girl var den första låten jag skrev till min nya platta i slutet av 2020. Jag hade gått i terapi och fått en uppenbarelse, så jag bestämde mig för att skriva den här låten, det var början på allt. Jag grät innan jag gick in i studion innan den spelades in.”

Rina Sawayama

Storsint refräng och en omedelbar hook med känslan av 90-talets euro-disco får mig att få gåshud över hela kroppen. Det här är låten man bara vill lyssna om och om igen på. Helt ärligt ett ganska praktfullt exempel på storsint arenapop. 

Den 16 september landar landar sångarens andra album som delar titel med den aktuella singeln. Här har hon slagit ihop sina kreativa hjärna med några av branschens absolut bästa producenter. Tillsammans har det skapat en platta med influenser från hela popspektrumet som presenterar en djärv och ärlig bild av Rinas utveckling. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.