Vi får hitta ett nytt ord för atmosfäriskt när Joe Dolman ger oss balladen Strangers. Innerlig och hjärtlig sång varvas med storartad produktion för att uppnå maximal gåshuds-effekt. Sången ligger ultra-krispig och långt fram i lurarna när Joe utforskar frågeställningen ”Vad hade hänt om?” i en nu mera avslutad relation. Kanske hade skadan efter uppbrottet varit mindre för båda om de hade förblivit främlingar? Ett resonemang Dolman antagligen inte kommer få någon klarhet i. 

Popmuzik Podcast

Från att uppträda på pubar till turnéer i Storbritannien har Joe byggt ett rykte för att skapa ärliga, relaterbara låtar. Släppet av hans EP Honesty & Apologies höjde ribban för sångaren och markerade ett avgörande skifte i hans låtskrivande.

Frågar man Joe Dolman vad han älskar mest med att vara musiker så berättar han:

”…oavsett om det är att uppträda, producera eller skriva – för sig själv eller för andra – han är glad att få vara med och få bra musik att hända. ”Jag vill bara göra musik jag är stolt över”

Joe Dolman

Efter att ha tillbringat större delen av det senaste året med att skriva musik till sig själv och andra är det dags för Joe att dela sin egen musik igen. Heavyweight EP släpps i januari 2022.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011