Micayl är en artist som ursprungligen kommer från Tyskland, men som numera har Storbritannien som bas. Med en mjuk soulig röst och skönt svävande arrangemang skapar artisten musik i en elektronisk värld med mjuka och behagliga rytmer. Resultatet är en imponerande mix av pop och R&B.

Popmuzik Lover Patreon

Micayl debuterade tidigare i år med singeln Half hearted love som sedan följdes upp av Paintaker. Senaste singeln heter Nevergreen och bjuder oss på vacker och mjuk sång till en soft rytmisk produktion. Låten i sig beskriver en känsla av hopplöshet och känna sig oskyddad – som ett träd som aldrig kan utveckla sig och inte längre bär några löv och med det blir nevergreen.

De hittills släppta låtarna kommer senare att finnas med på EP:n The Finite Life Of A Caterpillar som släpps under sommaren. Fram tills dess kan du se musikvideon till Nevergreen här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011