Med en stämma fylld av soul och hjärta vädjar artisten Lala att vi inte ska bygga barriärer runt oss utan se varandra som en enad värld. Till musikal-inspirerade toner får vi i Barriers en låt som ämnar göra gott. Låten är dessutom inspirerad av en film där artisten ska medverka och är skriven speciellt för att matcha temat och stämningen.

Svensk Pop

”Låten inspirerades av en film som jag faktiskt kommer att vara med i, eftersom jag är såväl skådespelerska som artist. Den behövde kännas upplyftande och ha en övergripande känsla och budskap om samhörighet. Med allt som har hänt under de senaste åren, tror jag att det kom naturligt att släppa något som förhoppningsvis inspirerar människor att se bortom våra olikheter och fokusera på kärlek.”

Lala

Organisk instrumentering byter av Lalas magisk stämma och skapar en låt som klippt och skuren för en storartad film om inkludering. Ni hör Barriers här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.