Modersskeppet har kraschat och du omringas av rymd-bråte. Ingen hör hur tårarna faller ner för dina kinder och du känner hur du långsamt tappar fattningen och sjunker, medan det iskalla vattnet fyller dina lungor. Men precis när allt håller på att svartna inser du att du inte är rädd utan välkomnar mörkret och det okända. Ungefär någonstans i den sinnesstämningen befinner vi oss när Berlinbaserade duon THEYY släpper debutsingeln Ocean Queen.

Popmuzik Podcast

”Låten berättar historien om att kämpa för att inte gå under, tills du inser att vattnet faktiskt är din naturliga livsmiljö. Meningen nu kan jag andas under vatten på egen hand, skildrar insikten av självförståelse att följa med flödet av din egen styrka och jag.”

THEYY

I en drömsk ljudbild som på många sätt känns futuristisk, får vi en singel om att kämpa med att övervinna självtvivel. Lika delar fängslande som fascinerande presenterar THEYY en spännande debutsingel som troligtvis även indikerar vilken riktning kommande musik går i. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.