Att dö ensam är en tanke som skrämmer många. Kanske är det inte så mycket avsaknaden av kärlek som sällskap som utgör själva orosmomentet. På singeln Die alone räknar Zoë Ferguson upp alla saker som potentiellt skulle kunna resultera i att hon blir ensam och uttrycker samtidigt hur rädd hon är om så blir fallet. Min filosofi är dock att det finns någon för alla. Även om det ibland kan kännas hopplöst för livet ihop oss med andra när vi minst anar det.

Popmuzik Podcast

”Jag skrev Die alone efter att jag hade kommit ur ett långt förhållande. Jag kände att jag inte hade så mycket folk i närheten och att jag aldrig skulle vara i ett förhållande igen. Det var en svår tid för mig, men att skriva den här låten hjälpte mig verkligen att hantera situationen. Jag hoppas att när folk lyssnar känner de sig mindre ensamma. För mig känns Die alone äkta eftersom den handlar om något jag varit med om och kommit från känslor jag känt personligen.”

Zoe Ferguson

Trots ett ledsamt budskap levererar denna lovande popstjärna en grym låt med omedelbar hook och stor potential att bli en hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011