Att dö ensam är en tanke som skrämmer många. Kanske är det inte så mycket avsaknaden av kärlek som sällskap som utgör själva orosmomentet. På singeln Die alone räknar Zoë Ferguson upp alla saker som potentiellt skulle kunna resultera i att hon blir ensam och uttrycker samtidigt hur rädd hon är om så blir fallet. Min filosofi är dock att det finns någon för alla. Även om det ibland kan kännas hopplöst för livet ihop oss med andra när vi minst anar det.

Popmuzik Popcast

”Jag skrev Die alone efter att jag hade kommit ur ett långt förhållande. Jag kände att jag inte hade så mycket folk i närheten och att jag aldrig skulle vara i ett förhållande igen. Det var en svår tid för mig, men att skriva den här låten hjälpte mig verkligen att hantera situationen. Jag hoppas att när folk lyssnar känner de sig mindre ensamma. För mig känns Die alone äkta eftersom den handlar om något jag varit med om och kommit från känslor jag känt personligen.”

Zoe Ferguson

Trots ett ledsamt budskap levererar denna lovande popstjärna en grym låt med omedelbar hook och stor potential att bli en hit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.