Välkommen in i en ljudbild av mörk elektronisk synthbas och mystik när Eveline skildrar hur vi alla kämpar med känslan av att aldrig känna oss tillräckliga.

Favoriter Apple Music

”Vi känner alla press. Vi vill uppfylla förväntningarna för att övertyga oss själva och andra om att vi är redo för utmaningen. Vi förbereder oss för att slåss mot en oövervinnlig motståndare varje dag, driven av lusten att optimera oss själva. Vi tar piller för att öka vår prestanda. Med lite sömn och mycket arbete begraver vi våra önskningar under en blank yta av krossat glas.”

EVELINE

Alternativ pop med en twist av suggestiv snudd på filmisk touch. Så skulle jag vilja beskriva soundet denna lovande artist presenterar i nya singeln Under pressure. Tillhörande musikvideo förstärker känslan ytterligare och går i blodrött med en hemsökt känsla. Den aktuella låten är tagen från artistens kommande platta Modern Disaster och är direkt talande till vad vi kan förvänta oss av de andra spåren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011