Välkommen in i en ljudbild av mörk elektronisk synthbas och mystik när Eveline skildrar hur vi alla kämpar med känslan av att aldrig känna oss tillräckliga.

KMR Studios

”Vi känner alla press. Vi vill uppfylla förväntningarna för att övertyga oss själva och andra om att vi är redo för utmaningen. Vi förbereder oss för att slåss mot en oövervinnlig motståndare varje dag, driven av lusten att optimera oss själva. Vi tar piller för att öka vår prestanda. Med lite sömn och mycket arbete begraver vi våra önskningar under en blank yta av krossat glas.”

EVELINE

Alternativ pop med en twist av suggestiv snudd på filmisk touch. Så skulle jag vilja beskriva soundet denna lovande artist presenterar i nya singeln Under pressure. Tillhörande musikvideo förstärker känslan ytterligare och går i blodrött med en hemsökt känsla. Den aktuella låten är tagen från artistens kommande platta Modern Disaster och är direkt talande till vad vi kan förvänta oss av de andra spåren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.