Välkommen in i en ljudbild av mörk elektronisk synthbas och mystik när Eveline skildrar hur vi alla kämpar med känslan av att aldrig känna oss tillräckliga.

Popmuzik Podcast

”Vi känner alla press. Vi vill uppfylla förväntningarna för att övertyga oss själva och andra om att vi är redo för utmaningen. Vi förbereder oss för att slåss mot en oövervinnlig motståndare varje dag, driven av lusten att optimera oss själva. Vi tar piller för att öka vår prestanda. Med lite sömn och mycket arbete begraver vi våra önskningar under en blank yta av krossat glas.”

EVELINE

Alternativ pop med en twist av suggestiv snudd på filmisk touch. Så skulle jag vilja beskriva soundet denna lovande artist presenterar i nya singeln Under pressure. Tillhörande musikvideo förstärker känslan ytterligare och går i blodrött med en hemsökt känsla. Den aktuella låten är tagen från artistens kommande platta Modern Disaster och är direkt talande till vad vi kan förvänta oss av de andra spåren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.