Kärleken kan ibland kännas som man är besatt. Egentligen kanske det är mer av ett uttryck men Nicky Buell tar det till en helt ny nivå i videon till singeln Boy Crazy. Men jäklar vad bra artisten gör det, med en punk-rock attityd och elektronisk pop-produktion golvar artisten mig med sin självklara närvaro och catchy-pop banger. 

Följ på Apple Music

Boy Crazy handlar om att vara full av lust och fjärilar när du börjar dejta någon. Känslorna du får när du först rör dem, kysser dem och bara smälter helt för dem. När allt du vill göra är att spendera all tid med den personen. Jag skrev Boy Crazy när jag föll för en kille alldeles för snabbt, och jag kände mig galen. Det visade sig att jag bara var Boy Crazy. Jag vill bara normalisera en pojke som sjunger om en annan pojke i musik. Jag hör inte tillräckligt många låtar om att pojkar är sugna på andra pojkar på radion. Vi behöver mer representation. Jag vill vara det för andra queer -människor när jag inte hade det själv i yngre.” 

Nicky Buell

Men en Billie Eilish esk vibb får vi här en fartfylld singel som både är underhållande lyssning och grym pop, men samtidigt bra på ett djupare budskap. Är inte det samtidigt det bästa av två världar? Att förena hookig popmusik med viktiga texter. Jag vill i alla fall här mer av vad den här artisten har att erbjuda framöver. Ni hör, men framförallt ser Boy Crazy här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.