Att vara i en relation, men inte få ta del av hela personens liv kan nog vara den värsta känslan som finns. Särskilt när den så kallade relationen är slut och man står där utelämnad med känslorna i spillror. Men det kanske är bättre med en halv relation än ingen alls? Vi delar händer men inget mer, sjunger Felicia Takman i nya singeln Hela dig. Just den frasen är så otroligt målande och vackert bitterljuv. För att ge och ge men aldrig få känslomässig förankring slutar ju faktiskt bara i fysiskt kontakt utan något som helst djup.

Favoriter Apple Music

Nya låten är för mig är en skör kärleksberättelse tagen från mångas verklighet. Applicerbar på många stärker hon sin position som en av de bästa låtskrivarna när det gäller relaterbar pop om brusten kärlek. Produktionen är matchande avskalad och rå med exakt rätt mängd dramaturgi för att stärka den berättelse Takman förmedlar. Herregud-hooken är oemotståndlig och visar på en stor melodisk förståelse. En enda lång njutbar lyssning som alla som någonsin fått sitt hjärta krossat kan känna igen sig i. Här är Hela dig.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.