Att vara i en relation, men inte få ta del av hela personens liv kan nog vara den värsta känslan som finns. Särskilt när den så kallade relationen är slut och man står där utelämnad med känslorna i spillror. Men det kanske är bättre med en halv relation än ingen alls? Vi delar händer men inget mer, sjunger Felicia Takman i nya singeln Hela dig. Just den frasen är så otroligt målande och vackert bitterljuv. För att ge och ge men aldrig få känslomässig förankring slutar ju faktiskt bara i fysiskt kontakt utan något som helst djup.

Svensk Pop Apple Music

Nya låten är för mig är en skör kärleksberättelse tagen från mångas verklighet. Applicerbar på många stärker hon sin position som en av de bästa låtskrivarna när det gäller relaterbar pop om brusten kärlek. Produktionen är matchande avskalad och rå med exakt rätt mängd dramaturgi för att stärka den berättelse Takman förmedlar. Herregud-hooken är oemotståndlig och visar på en stor melodisk förståelse. En enda lång njutbar lyssning som alla som någonsin fått sitt hjärta krossat kan känna igen sig i. Här är Hela dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011