Att vara i en relation, men inte få ta del av hela personens liv kan nog vara den värsta känslan som finns. Särskilt när den så kallade relationen är slut och man står där utelämnad med känslorna i spillror. Men det kanske är bättre med en halv relation än ingen alls? Vi delar händer men inget mer, sjunger Felicia Takman i nya singeln Hela dig. Just den frasen är så otroligt målande och vackert bitterljuv. För att ge och ge men aldrig få känslomässig förankring slutar ju faktiskt bara i fysiskt kontakt utan något som helst djup.

Dolby Atmos

Nya låten är för mig är en skör kärleksberättelse tagen från mångas verklighet. Applicerbar på många stärker hon sin position som en av de bästa låtskrivarna när det gäller relaterbar pop om brusten kärlek. Produktionen är matchande avskalad och rå med exakt rätt mängd dramaturgi för att stärka den berättelse Takman förmedlar. Herregud-hooken är oemotståndlig och visar på en stor melodisk förståelse. En enda lång njutbar lyssning som alla som någonsin fått sitt hjärta krossat kan känna igen sig i. Här är Hela dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.