Pop, R&B och prat-sång möter rock-influenser, stämsång och snygga elektroniska produktionsval. Oj vad jag gillar det här. I stil med blackbear, Jeremy Zucker och Christian French briljerar Virginia To Vegas på nya spåret This sucks. Här får artisten även sällskap av sångerskan MacKenzie Porter som med sin dynamiska stämma bidrar med ytterligare en textur till låtens redan många lager.

Nya låten tillåter fans att se ännu djupare in i Virginia To Vegas känsloliv när han bjuder in till att se personen bakom det krossade hjärtat. Genom det drömska gitarrslingorna och omdelbart catchy hookarna som levereras blir låten en given hit i mina öron. Det påminner mig om LAUV fast med lite mer edge och rock.

Känd för sin indiepop och talang för melodier upptäcktes Derik Baker (Virginia To Vegas) på YouTube där han laddade upp klipp på sig själv sjungandes. Därefter blev signade artisten till ett skivbolag men är fortfarande independet och tydlig med sin vision om vart han ska med sin karriär. Med flertalet top-tre placeringar i Canada är det här en artist på framåt fart och det är snabbt.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.