Amerikanska LA-baserade LANY har länge varit ett av mina favoritband. Deras atmosfäriska indie-pop har förgyllt många kvällar och läkt ett brustet hjärta flera gånger om. I dagarna släpptes albumet gg bb xx som till skillnad från förra albumet mama’s boy plockar tillbaka deras hårt programmerade elektroniska trummor och synthar. Men de har även passat på att dra ljudbilden ännu mer åt elektronisk pop än tidigare. Personligen gillar jag det här soundet så mycket mer! Absolut, det är inte så mycket djup till låtarna som på förra fullängdaren, men samtidigt är hela albumet en underhållande lyssning fylld med elektronisk perfektion och kärlek. Jag är inte här för att recensera albumet, utan säger bara lyssna och gärna lite extra till öppningsspåret get away, care less samt nya singeln ex i never had

Följ på Apple Music

Sköna rytmer stora svävande elgitarrer, glittrande ljudmattor och mid-tempo hits om kärlek. Det behöver inte alltid vara mörkt och djupt för att beröra en. Jag diggar albumet som fasen och fokus-singeln ex i never had sätter sig på en gång med sin prat-sång och storartade avslutning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011