Fuck you, jag hatar dig, jag saknar dig och det suger att jag känner dig. Det var länge sedan jag hörde någon fånga känslor kring brusten kärlek så pass enkelt och tydligt. Fascinerande nog är Sucks to know you (F.U.) artisten Merguis första singel på engelska vilket gör det otroligt intressant att se vad den här artisten har att erbjuda framöver.

Favoriter Apple Music

”Ända sedan jag var ett litet barn har jag drömt om att göra musik på engelska. Det här är något jag har jobbat för hela mitt liv. Haim Saban och teamet på Saban Music Group gjorde det till verklighet.”

mergui

Gitar-riffen är oemotståndliga och hooken omedelbar, i mina öron en självklar hit! Tempot gör därtill låten medryckande och perfekt för dagen mer organiskt drivna punk-pop.

På tillhörande video ser vi mergiu förmedla det visuella budskapet med singeln när han rusar genom ett fält av blommor, skriksjunger och exploderar av känslor. Lägg det här namnet på minnet. Snart landar även EP:n Dark Side of the Rain.

För att verkligen upptäcka vilken grym sångare Mergui är, så kan du här se artisten framföra låten i en mer avskalad och akustisk sättning som spelats in i Los Angeles. Så mycket känsla i rösten!
-Visst känns han som ett namn du borde hålla ögonen på?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.