Fuck you, jag hatar dig, jag saknar dig och det suger att jag känner dig. Det var länge sedan jag hörde någon fånga känslor kring brusten kärlek så pass enkelt och tydligt. Fascinerande nog är Sucks to know you (F.U.) artisten Merguis första singel på engelska vilket gör det otroligt intressant att se vad den här artisten har att erbjuda framöver.

Nordiska Favoriter

”Ända sedan jag var ett litet barn har jag drömt om att göra musik på engelska. Det här är något jag har jobbat för hela mitt liv. Haim Saban och teamet på Saban Music Group gjorde det till verklighet.”

mergui

Gitar-riffen är oemotståndliga och hooken omedelbar, i mina öron en självklar hit! Tempot gör därtill låten medryckande och perfekt för dagen mer organiskt drivna punk-pop.

På tillhörande video ser vi mergiu förmedla det visuella budskapet med singeln när han rusar genom ett fält av blommor, skriksjunger och exploderar av känslor. Lägg det här namnet på minnet. Snart landar även EP:n Dark Side of the Rain.

För att verkligen upptäcka vilken grym sångare Mergui är, så kan du här se artisten framföra låten i en mer avskalad och akustisk sättning som spelats in i Los Angeles. Så mycket känsla i rösten!
-Visst känns han som ett namn du borde hålla ögonen på?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011