Om det är någon artist som givit modern elektronisk pop ett ansikte så är det Charli XCX och i nya Good Ones går hon från pop-sensation till supernova. 

Dolby Atmos

”Den första singeln i mitt nya kapitel omfattar allt som mitt liv har att erbjuda i dagens värld  berömmelse, glamour, inre demoner och globala hits.I videon ser jag mig dramatiskt sörja över den för tidiga förlusten av min partner när jag kämpar med insikten att jag återigen har övergett det goda i min liv, till förmån för det ondskefulla, med en visuell estetik som markerar en ny era för mig.” 

Charli XCX

Attityden, produktionen och hennes grymt underskattade talang är alla element som gör att den här låten till en omedelbar hit. Mer kommersiellt än många av artistens tidigare låtar tror jag att Good Ones kan tilltala en bredare publik. Att den dessutom är paketerad i ett tidsmässigt format som passar perfekt för både TikTok och det korta attention-span som många musiklyssnare har idag förbättrar chanserna avsevärt. Jag diggar detta så in i bänken och Charli XCXs attityd är inget annat än tvättäkta stjärnkvalitet. 

”Jag är en ikonisk figur inom konsten och har hjälpt till att expandera populärmusikens landskap under det senaste decenniet genom att sömlöst göra både underground-musik och mainstream pop. Mitt innovativa tillvägagångssätt har öppnat nya möjligheter inom popsfären för både mig själv och andra. Varsågod.”

Självförtroende är a och o! Ni ser den läckra videon här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.