Om det är någon artist som givit modern elektronisk pop ett ansikte så är det Charli XCX och i nya Good Ones går hon från pop-sensation till supernova. 

”Den första singeln i mitt nya kapitel omfattar allt som mitt liv har att erbjuda i dagens värld  berömmelse, glamour, inre demoner och globala hits.I videon ser jag mig dramatiskt sörja över den för tidiga förlusten av min partner när jag kämpar med insikten att jag återigen har övergett det goda i min liv, till förmån för det ondskefulla, med en visuell estetik som markerar en ny era för mig.” 

Charli XCX

Attityden, produktionen och hennes grymt underskattade talang är alla element som gör att den här låten till en omedelbar hit. Mer kommersiellt än många av artistens tidigare låtar tror jag att Good Ones kan tilltala en bredare publik. Att den dessutom är paketerad i ett tidsmässigt format som passar perfekt för både TikTok och det korta attention-span som många musiklyssnare har idag förbättrar chanserna avsevärt. Jag diggar detta så in i bänken och Charli XCXs attityd är inget annat än tvättäkta stjärnkvalitet. 

”Jag är en ikonisk figur inom konsten och har hjälpt till att expandera populärmusikens landskap under det senaste decenniet genom att sömlöst göra både underground-musik och mainstream pop. Mitt innovativa tillvägagångssätt har öppnat nya möjligheter inom popsfären för både mig själv och andra. Varsågod.”

Självförtroende är a och o! Ni ser den läckra videon här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply