För mig är melodier det viktigaste i en låt.
Det gör att jag inte riktigt bryr mig om att jag inte fattar ett ord av vad sångaren Ifan Davies i Sŵnami sjunger på singeln Wyt ti’n clywed? För jag kan inte walesiska. Men jag kan bra melodier och arrangemang och det bjuder verkligen bandet på i låten. Indiepop som bygger mycket på synthar är alltid något som jag går igång på och Wyt ti’n clywed? är inget undantag.

Nordiska Favoriter

Vad betyder då Wyt ti’n clywed?
Can you hear? är den engelska översättningen för meningen och låten i sig är tagen från Sŵnamis kommande andra album Sŵnamii, som likt debuten från 2015 även det är helt sjunget på walesiska.

Följ Sŵnami på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.