För mig är melodier det viktigaste i en låt.
Det gör att jag inte riktigt bryr mig om att jag inte fattar ett ord av vad sångaren Ifan Davies i Sŵnami sjunger på singeln Wyt ti’n clywed? För jag kan inte walesiska. Men jag kan bra melodier och arrangemang och det bjuder verkligen bandet på i låten. Indiepop som bygger mycket på synthar är alltid något som jag går igång på och Wyt ti’n clywed? är inget undantag.

POPMUZIK LOVER 2

Vad betyder då Wyt ti’n clywed?
Can you hear? är den engelska översättningen för meningen och låten i sig är tagen från Sŵnamis kommande andra album Sŵnamii, som likt debuten från 2015 även det är helt sjunget på walesiska.

Följ Sŵnami på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011