Den amerikanska indiepopartisten Dawson Fuss är tillbaka i bloggen. Senast var med singeln Free som han släppte i höstas. Nya singeln heter Nothing really changes och bjuder oss på sångarens mix av indie och pop med en varm och medryckande produktion som borde passa fans av artister som Conan Gray och Ruel. En låt som jag även tycker har lite retro-vibbar över sig.

Favoriter Apple Music

Nothing really changes tar sångaren upp övergången från att vara barn till att bli vuxen och Dawson Fuss berättar för bloggen:

”Jag växte upp med att tro att så fort jag blåste ut ljusen på min 18:e födelsedag, skulle barndomens bojor brytas… Problemen jag hade ställts inför tidigare försvann inte magiskt, men i verkligheten blev de större och mer pressande.”

Med Nothing really changes får vi en imponerande coming of age-låt med en artist vi absolut bör hålla ögonen och örenen mot. Tror definitivt inte vi hört det sista av Dawson Fuss här i bloggen.

Musikvideon till Nothing really changes är regisserad av Anastasia Delmark och filmades under 12 timmar, där vi får uppleva ett födelsedagsfirande som visar att man uppenbarligen aldrig blir gammal för ens föräldrar…

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.