Den amerikanska indiepopartisten Dawson Fuss är tillbaka i bloggen. Senast var med singeln Free som han släppte i höstas. Nya singeln heter Nothing really changes och bjuder oss på sångarens mix av indie och pop med en varm och medryckande produktion som borde passa fans av artister som Conan Gray och Ruel. En låt som jag även tycker har lite retro-vibbar över sig.

Skicka in din musik

Nothing really changes tar sångaren upp övergången från att vara barn till att bli vuxen och Dawson Fuss berättar för bloggen:

”Jag växte upp med att tro att så fort jag blåste ut ljusen på min 18:e födelsedag, skulle barndomens bojor brytas… Problemen jag hade ställts inför tidigare försvann inte magiskt, men i verkligheten blev de större och mer pressande.”

Med Nothing really changes får vi en imponerande coming of age-låt med en artist vi absolut bör hålla ögonen och örenen mot. Tror definitivt inte vi hört det sista av Dawson Fuss här i bloggen.

Musikvideon till Nothing really changes är regisserad av Anastasia Delmark och filmades under 12 timmar, där vi får uppleva ett födelsedagsfirande som visar att man uppenbarligen aldrig blir gammal för ens föräldrar…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011