Den amerikanska indiepopartisten Dawson Fuss är tillbaka i bloggen. Senast var med singeln Free som han släppte i höstas. Nya singeln heter Nothing really changes och bjuder oss på sångarens mix av indie och pop med en varm och medryckande produktion som borde passa fans av artister som Conan Gray och Ruel. En låt som jag även tycker har lite retro-vibbar över sig.

Nothing really changes tar sångaren upp övergången från att vara barn till att bli vuxen och Dawson Fuss berättar för bloggen:

”Jag växte upp med att tro att så fort jag blåste ut ljusen på min 18:e födelsedag, skulle barndomens bojor brytas… Problemen jag hade ställts inför tidigare försvann inte magiskt, men i verkligheten blev de större och mer pressande.”

Med Nothing really changes får vi en imponerande coming of age-låt med en artist vi absolut bör hålla ögonen och örenen mot. Tror definitivt inte vi hört det sista av Dawson Fuss här i bloggen.

Musikvideon till Nothing really changes är regisserad av Anastasia Delmark och filmades under 12 timmar, där vi får uppleva ett födelsedagsfirande som visar att man uppenbarligen aldrig blir gammal för ens föräldrar…

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.