Med en känslomässig och rå leverans ger Camylios oss sin nya singel Sometimes. Här glider artistens röst över spröda synthar, krispiga gitarrer och minnesbilder från spillrorna av en krossad relation. Den relativt sparsmakade produktionen vägs upp av en fyrverkeri-artad röstprestation där artisten fullkomligt exploderar ut i en storartad chorus. Känslorna blöder ut och vi som lyssnare får bevittna baksidan av kärlek och vad den gör med oss. Låten är till alla brustna hjärtan och jag tror helt klart att många kan relatera.

”Vid det här laget har du gått sönder och ilskan har nu hunnit lägga sig. Ditt minne kan vara lite partiskt när du kämpar för att vänja dig vid att vara ensam, men oavsett så saknar du personen vid din sida. Du börjar gå till alla platser ni brukade gå, delvis av nostalgi, delvis för att övertyga dig själv om att du nu går vidare och klarar det. Oavsett om du ser personen på en första dejt i kaféet där ni träffades första gången eller bara hörde nyheterna från en gemensam vän, får du reda på att den har börjat se någon ny. Aj. Personen du älskade och föreställde dig en framtid med börjar en framtid med någon annan.”

Camylio

Amerikanska Camylio är definitionen av self-made. Efter att ha postat flertal videos på både TikTok och YouTube som genererat miljonpublik blev han signad till ett större bolag. Artisten håller dock fortfarande kvar vid sin svarta t-shirt, skateboard och vilja att berätta sina historier. Ni hör den känslomässigt starka Sometimes här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply