Bakom artistnamnet Someone hittar vi inte någon vem som helst, utan den brittisk-nederländska kompositören, producenten och konstnären Tessa Rose Jackson. Hennes signum har blivit att skapa filmiska musikvideor till sina låtar tillsammans med regissören David Spearing.

Nordiska Favoriter

Senaste singeln In your arms är inget undantag. Här sjunger artisten om kärlek och lycka i en apokalyptisk värld. Resultatet är härligt medryckande där en skön basgång löper igenom låten tillsammans med lekfulla synthar som skapar en melodi som fastnar.

Till låten får vi som sagt en snygg och fängslande video där vi får följa två kvinnor i en värld efter undergången, där de måste andas syrgas samt akta sig för konstiga varelser, samtidigt som de leker och lever sig igenom dagarna.

Med In your arms släpper Someone tredje singeln från kommande albumet Owls.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011