Den Toronto-baserade artisten Sarah Shafey är här aktuell med singeln Sticks and stones. Med den släpper hon fjärde singeln från kommande albumet Blackbox Universe, som dimper ner i din musiktjänst den 23:e September.

Popmuzik Podcast

Här bjuds vi på en härligt medryckande poplåt med lekfullt driv och takt samtidigt som sångerskan belyser ett mer allvarligt ämne. Den om fysisk eller känslomässig mobbning och övergrepp. Därför är titeln på låten så passande. Som den gamla ramsan:

Sticks and stones may break my bones
But words shall never hurt me.

Med låten vill Sarah stå upp mot mobbarna och de som gör övergrepp. Att slå tillbaka när de minst väntar det…

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.