Den Berlin-baserade artisten FLØRE jobbar just nu mot sin kommande EP för att följa upp Superbloom från i fjol. Efter singlarna Dead boys, Minefield och Bad medicine är det nu dags för Cigarette. En snyggt filmisk och vemodig låt som kretsar kring den självdestruktiva sidan av kärlek.

Skicka in din musik

Jag gör ofta saker bara för att skriva om det och att bli sårad håller bara elden igång. Så jag gillar att bli avslappnad ibland och Cigarette är Bad Medicine för något som inte behöver åtgärdas. Att vara bortkastad är bara något jag dras till konstnärligt. Att alltid att komma tillbaka till samma mönster, kändes som ett beroende, jag skadade mig själv medvetet. Avslutningen av låten å andra sidan, visar den sårbara sidan av den och känns som rehab i historien.

FLØRE

Om du uppskattar den där mörka Lana Del Rey-popmusiken, så kommer detta definitivt vara din påse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011