Efter singlarna Fri, På vägen hem och Minnen från min ö i våras är Tre nu redo att gå in i hösten (eller i alla fall sensommaren) med singeln Om jag visste. En avslappnad och soulig poplåt med ett soft och skönt behagligt arrangemang. Låten i sig är en klassisk kärlekshistoria där man tvivlar på både sig själv och sin partner. Ofta kommer man på i efterhand att saker som känns viktigt och allvarligt i stunden inte spelar någon roll i slutänden. Det är alltid bättre att fokusera på sina egna brister än att försöka förbättra någon annan.

Popmuzik Podcast

Med det blir det tänkvärda ord av Gusten Sjöberg, Kalle Larsson, Martin Nilsson och Christopher Witte. Samtidigt ger låten som sagt oss den där souliga pop-känslan som kommer tilltala många och det känns som Tre fått till en ögonblicklig sensommarhit med Om jag visste.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011