Efter singlarna Fri och På vägen hem är det nu dags för Tre att släppa avslutande singeln Minnen från min ö. Än en gång bjuder Christopher WitteKalle Larsson och Martin Nilsson oss på emotionell och melodiös hip-hop när de ser tillbaka på händelser i livet. När man levde för dagen och festerna på helgen. Människor man träffat och som sedan bleknat bort från ens minnen.

Nordiska Favoriter

Bandet berättar:

”Historien är sedan länge satt i cement och därför är texten samma som den alltid varit, det som snarare är i ständig förändring är känslan när man tänker tillbaka på den. Medan vi levde mitt i det såg vi aldrig längre fram än nästa helg, kanske för att vi inte visste något annat eller kanske just för att en kort horisont inte ger utrymme att hinna känna någonting. Trots att historien följer oss till döden är känslan annorlunda och jag är tacksam att det numera bara är Minnen från min ö.”

Tyckte låten hade en riktigt skönt arrangemang denna gång. Stämningsfull och soft känsla med sitt behagliga beat. Extra plus för den funkiga gitarren som tog mig tillbaka till det tidiga 90-talet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011