Efter singlarna Fri och På vägen hem är det nu dags för Tre att släppa avslutande singeln Minnen från min ö. Än en gång bjuder Christopher WitteKalle Larsson och Martin Nilsson oss på emotionell och melodiös hip-hop när de ser tillbaka på händelser i livet. När man levde för dagen och festerna på helgen. Människor man träffat och som sedan bleknat bort från ens minnen.

Bandet berättar:

”Historien är sedan länge satt i cement och därför är texten samma som den alltid varit, det som snarare är i ständig förändring är känslan när man tänker tillbaka på den. Medan vi levde mitt i det såg vi aldrig längre fram än nästa helg, kanske för att vi inte visste något annat eller kanske just för att en kort horisont inte ger utrymme att hinna känna någonting. Trots att historien följer oss till döden är känslan annorlunda och jag är tacksam att det numera bara är Minnen från min ö.”

Tyckte låten hade en riktigt skönt arrangemang denna gång. Stämningsfull och soft känsla med sitt behagliga beat. Extra plus för den funkiga gitarren som tog mig tillbaka till det tidiga 90-talet.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.