Efter singlarna Fri och På vägen hem är det nu dags för Tre att släppa avslutande singeln Minnen från min ö. Än en gång bjuder Christopher WitteKalle Larsson och Martin Nilsson oss på emotionell och melodiös hip-hop när de ser tillbaka på händelser i livet. När man levde för dagen och festerna på helgen. Människor man träffat och som sedan bleknat bort från ens minnen.

Popmuzik Popcast

Bandet berättar:

”Historien är sedan länge satt i cement och därför är texten samma som den alltid varit, det som snarare är i ständig förändring är känslan när man tänker tillbaka på den. Medan vi levde mitt i det såg vi aldrig längre fram än nästa helg, kanske för att vi inte visste något annat eller kanske just för att en kort horisont inte ger utrymme att hinna känna någonting. Trots att historien följer oss till döden är känslan annorlunda och jag är tacksam att det numera bara är Minnen från min ö.”

Tyckte låten hade en riktigt skönt arrangemang denna gång. Stämningsfull och soft känsla med sitt behagliga beat. Extra plus för den funkiga gitarren som tog mig tillbaka till det tidiga 90-talet.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.