Nadedja ger oss imponerande alt-pop med singeln Souvenirs of a parallel past. Med en emotionell inledning bygger låten upp till en mer pulserade refräng som blir som ett fyrverkeri av pop. Något jag verkligen uppskattade. Stadiga trummor tillsammans med synthar och elgitarrer skapar en melodisk hit för oss.

Följ på Apple Music

Låten i sig handlar om att minnas ungdomen och utforskandet av ens sexualitet för första gången. En period där instinkt formade en och man levde ut attraktioner gentemot någon.

Med singeln Souvenirs of a parallel past följer artisten upp Holographic sickening love och Unfold som släppts under året. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.