Efter singlarna Aries och Teeth (Cyanides) har Sebastian Clarin kommit fram till sin tredje singel High blood treasure.

Nordiska Favoriter

Med en pulserande synthslinga bygger Clarin upp den nya låten till en suggestiv och samtidigt medryckande låt som växer till nästan episka proportioner. Det blir ett läckert elektroniskt ljudlandskap som borde få gamla fans av synth och elektropop att omfamna singeln.

Över musikarrangemanget sjunger Clarin om en relations förgörande nedbrytning. De ömma ögonblicken är här borta och har istället ersatts av olycksbådande tankar och handlingar.
Det må vara dystert, men den storartade produktionen får oss istället att dansa bort smärtan.

Den 7:e Oktober släpper Clarin albumet Aerial Cuts. Känns som något vi alla kan se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.