Det har återigen blivit dags att få presentera en helt ny artist i bloggen. Den här gången är det Amerikanska Hunter Daily som debuterar med sin singel Die in LA. Låten markerar den första i en rad av singlar som kommer senare i höst. Tillsammans med producenten Jenna Andrews har Hunter skapat sin alldeles egna ljudbild där texterna talar om romantik, hjärtesorgen och att aldrig lämna sin hemstad.

Nordiska Favoriter

Die in LA handlar om att vara från LA och aldrig känna att jag kan lämna eller se andra platser på grund av den bransch jag har valt. Singeln talar faktiskt till och med om att hata LA och känna att jag passar in, men att det samtidigt är där jag kommer ifrån; Jag älskar LA precis lika mycket som jag hatar det. Jag vill inte att det ska vara det enda jag någonsin upplevt.”

Hunter Daily

Mjuka produktionsval matchar sångarens spröda stämma perfekt och Hunters röst bär på en unik närvaro där jag som lyssnare bara vill höra mer. Melankoliskt, men samtidigt nostalgiskt är låten bitterljuv och vacker. Inte för uppklädd i överdriven instrumentering blir det känslorna som står i fokus. I tillhörande musikvideo får vi ett fint visuellt skildrat vykort från den staden Hunter älskar och hatar.

”Att göra din första musikvideo var en skrämmande process. Jag var tvungen att lära mig att lita på magkänslan och processen. Jag älskade att samarbeta med regissören Gus Black och att få ha mina vänner dansandes i bakgrunden medan jag körde runt i staden i en vintage cabriolet. Det ska dock tilläggas att jag frös rumpan av mig och värmde mig gång på gång efter varje tagning. Allt detta bidrog till att få fram andan i LA som jag växte upp i.”

Hunter Daily
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.