Travis Rue är tillbaka och ger oss genom sitt projekt The Satellite Station singeln One More Time. Här sjunger han ömt om att hålla om den där alldeles speciella personen bara en gång till. Nostalgiskt blickar sångaren tillbaka på vad som en gång var och sjunger om olikheterna som någonstans kompletterade varandra. Texten i sig är baserad på de historier sångaren läst om hur folk fick ta farväl av sina nära och kära via video under pandemin på grund av restriktionerna.
Plockat från artistens helt nysläppta album Only Human markerar låten fokus-spåret för hela albumet. Produktionen är lika delar organiskt producerad som elektroniskt, vackra fallande syntar hörs i bakgrunden och mjuka syntbasar omsluter hela ljudbilden. 

Med sin förmåga att förmedla melodi och text med emotionellt djup är The Satellite Station artisten som gör folk-inspirerad indiepop. Som multiinstrumentalist är det oftast han själv som står för produktionen och texterna vittnar om livet och utmaningarna samt lyckan med att vara människa. 

Rörande och storartat på samma gång, nånstans förs mina tankar till A Great Big World och det menar jag bara med positivitet. One More Time hör ni här, se även till att kolla in hela albumet. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply