FordRekord är en grupp från Haugesund, en ort som ligger mellan Stavanger och Bergen på den norska västkusten. De har släppt musik sedan 2010, men funnits i sin nuvarande form sedan 2017.

KMR Studios

Bandet jobbar just nu mot sitt femte album Danse På Glasskår och släpper nu titelspåret som singel. Här bjuds vi på en vemodig låt med snygg melodi och känsla. Där texten levereras med imponerande känsla och inlevelse av sångaren.

Om arbetet berättar bandet:

”Detta var en av de låtar som skrev sig själv och visade sin starka personlighet och form i studion utan att bandet eller producenten kunde kontrollera den för mycket.”

Albumet släps sedan den 21:a Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.