FordRekord är en grupp från Haugesund, en ort som ligger mellan Stavanger och Bergen på den norska västkusten. De har släppt musik sedan 2010, men funnits i sin nuvarande form sedan 2017.

Nordiska Favoriter

Bandet jobbar just nu mot sitt femte album Danse På Glasskår och släpper nu titelspåret som singel. Här bjuds vi på en vemodig låt med snygg melodi och känsla. Där texten levereras med imponerande känsla och inlevelse av sångaren.

Om arbetet berättar bandet:

”Detta var en av de låtar som skrev sig själv och visade sin starka personlighet och form i studion utan att bandet eller producenten kunde kontrollera den för mycket.”

Albumet släps sedan den 21:a Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.