FordRekord är en grupp från Haugesund, en ort som ligger mellan Stavanger och Bergen på den norska västkusten. De har släppt musik sedan 2010, men funnits i sin nuvarande form sedan 2017.

Skicka in din musik

Bandet jobbar just nu mot sitt femte album Danse På Glasskår och släpper nu titelspåret som singel. Här bjuds vi på en vemodig låt med snygg melodi och känsla. Där texten levereras med imponerande känsla och inlevelse av sångaren.

Om arbetet berättar bandet:

”Detta var en av de låtar som skrev sig själv och visade sin starka personlighet och form i studion utan att bandet eller producenten kunde kontrollera den för mycket.”

Albumet släps sedan den 21:a Oktober.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011