Mentala hälsa är något som ofta glöms bort och blir därför extra viktigt att synliggöra. Samhället har absolut blivit bättre på att tolerera psykisk ohälsa, men det är en lång väg kvar. Om något så har musik kraften att läka och det är därför inspirerande att se artister som Bonze skapa musik som ämnar att göra gott. I en värld som har tendens att enbart lyfta fram det positiva och applådera en bra fasad. fokuserar A place (Inside my head) på den platsen i ens inre där man tänker att man inte är tillräcklig eller måste bli en ännu bättre version av sig själv.  

Svensk Pop

”Jag känner att många skulle kunna knyta an till det här budskapet eftersom vi alla har en inre kritiker och ledsna delar av oss själva som vi håller tillbaka. Det har alltid varit och kommer alltid att vara en plats där det känns som att man går i cirklar och saker och ting inte blir bättre. Men det är okej att känna och acceptera det, trots att världen uppmuntrar positivitet.”

Bonze

Först när man omfamnar sina sämre sidor kan man bli en bättre version av sig själv. Ett starkt budskap som matchas av en lika stark produktion. Till distade syntar och stora trummor levererar Bonze en unik lyssningsupplevelse där melodispråket påminner om mitt favoritband LANY.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.