Mentala hälsa är något som ofta glöms bort och blir därför extra viktigt att synliggöra. Samhället har absolut blivit bättre på att tolerera psykisk ohälsa, men det är en lång väg kvar. Om något så har musik kraften att läka och det är därför inspirerande att se artister som Bonze skapa musik som ämnar att göra gott. I en värld som har tendens att enbart lyfta fram det positiva och applådera en bra fasad. fokuserar A place (Inside my head) på den platsen i ens inre där man tänker att man inte är tillräcklig eller måste bli en ännu bättre version av sig själv.  

Apple Music Svensk Pop

”Jag känner att många skulle kunna knyta an till det här budskapet eftersom vi alla har en inre kritiker och ledsna delar av oss själva som vi håller tillbaka. Det har alltid varit och kommer alltid att vara en plats där det känns som att man går i cirklar och saker och ting inte blir bättre. Men det är okej att känna och acceptera det, trots att världen uppmuntrar positivitet.”

Bonze

Först när man omfamnar sina sämre sidor kan man bli en bättre version av sig själv. Ett starkt budskap som matchas av en lika stark produktion. Till distade syntar och stora trummor levererar Bonze en unik lyssningsupplevelse där melodispråket påminner om mitt favoritband LANY.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.