Jag vet att jag borde önska dig väl men jag önskar dig det värsta. Så lyder hooken i Sara Phillips nya låt Hell like me. Här sjunger sångerskan om viljan att ens före detta kärlek ska bry sig lika mycket som en själv att de inte är tillsammans längre. Med en otrolig nerv i sin stämma hör vi artistens hjärta brista ut i sorg framför våra öron. Här lyckas hon fånga den universella känslan av kärlekssvek och hämndlystenhet. Något man ofta inte vågar säga högt, men många gånger tänker i en sån här situation. 

Midtempot är behagligt och produktionen snyggt avskalad med sin organiskt producerade refräng. Stort plus för det snygga trumkompet som börjar vid 0:55 och kanske är hämtat från Consideration av Rihanna

Född i Canada men nu mera bosatt i Los Angeles är Sara en independent pop/soul singer-songwriter som finner inspiration från legender som Joni Mitchell, Bob Dylan och Amy Winehouse. Genom att både framträda runtom i USA och upprätthålla en populär YouTube-kanal har hon idag en trogen skara fans som bara fortsätter växa. Nyligen släpptes artistens andra EP där ärlighet och råa känslor står i centrum. Singeln Hell like me hör ni här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply