Jag vet att jag borde önska dig väl men jag önskar dig det värsta. Så lyder hooken i Sara Phillips nya låt Hell like me. Här sjunger sångerskan om viljan att ens före detta kärlek ska bry sig lika mycket som en själv att de inte är tillsammans längre. Med en otrolig nerv i sin stämma hör vi artistens hjärta brista ut i sorg framför våra öron. Här lyckas hon fånga den universella känslan av kärlekssvek och hämndlystenhet. Något man ofta inte vågar säga högt, men många gånger tänker i en sån här situation. 

Apple Music

Midtempot är behagligt och produktionen snyggt avskalad med sin organiskt producerade refräng. Stort plus för det snygga trumkompet som börjar vid 0:55 och kanske är hämtat från Consideration av Rihanna

Född i Canada men nu mera bosatt i Los Angeles är Sara en independent pop/soul singer-songwriter som finner inspiration från legender som Joni Mitchell, Bob Dylan och Amy Winehouse. Genom att både framträda runtom i USA och upprätthålla en populär YouTube-kanal har hon idag en trogen skara fans som bara fortsätter växa. Nyligen släpptes artistens andra EP där ärlighet och råa känslor står i centrum. Singeln Hell like me hör ni här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.