En minut långt intro! En minut! Det är ändå något alldeles speciellt med studioinspelningar som artister har den goda smaken att låta andas live. I en värld full av singlar med slagkraftiga öppningar och refräng knappt trettio sekunder in är det uppfriskande med ett band som går sin egen väg. Men en instrumental och drömsk öppning sätter The Mary Onettes mig i trans för att därefter överraska med atmosfärisk sång och stark melodi.

Nordiska Favoriter

What I feel in some places var en av de första låtarna som skrevs till den kommande EPn. Den hämtar inspiration från Peter Gabriels typiska 80-tals rytmer och blandar dem med det mer drömska ljudlandskapet som kännetecknar deras sound.

The Mary Onettes

Som en enda lång meditations-session lugnar bandet även den oroligaste av själar med sin vackra ljudmatta av behaglig organisk instrumentering och mjuka syntar. Låten är tagen från gruppens kommande EP som just visar upp deras drömmande, melankoliska indiepop. Rolig sidenote är att låten ges ut via Göteborgsbolaget Welfare Sounds & Records.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.