Även om det inte blir vi för alltid kommer jag älska dig för evigt, just nu. Ändå ganska rimligt ju… det är svårt att lova något man inte vet och framtiden vet vi ju definitivt inget om. Flitigt och riktigt charmigt sjunger Tilsen om att kärleken faktiskt inte har några regler och man kan få känslor får någon snabbt som de kan svalna. 

Det överhängande temat som alltid återfinns i artistens musik är ett budskap om kärlek. Rösten är emellertid intim och kan även skildra historier från under täcket. Men detta görs med finess och vävs in i catchiga pop-produktioner. Framförallt vill Tilsen förmedla musik som är lätt att relatera till för lyssnaren. Vem kan inte känna igen sig i hjärtesorg och brusten kärlek menar sångerskan.

Jag spenderar mycket tid att reflektera över mitt liv och relationer. Man kan säga att jag dokumenterar mina tankar och känslor i mina texter. 

Tilsen

Låtarna göra inga ursäkter för sig och artistens person är stark, ärlig och flirtar med en vintage-estetik. Ljudlandskapen är precis som i Forever, for now skimrande och storartade till sin produktion och målet är helt klart kommersiell pop som klippt och skuren för radio. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply