Theodor Haraldsson känner många som just Theoz. Killen som shufflade, blev TikTok-stjärna som 11-åring och som sedan varit med i Melodifestivalen två gånger med låtarna Som du vill och Mer av dig.

Popmuzik Podcast

Till sommaren fyller Theodor 19 år och lagom till det skippar han zätat och blir kort och gott Theo. Det är också dags för sångaren att släppa singeln Dagar som aldrig tar slut. En låt artisten varit med och skrivit själv tillsammans med Johanna Frostling, Klara Tuva Wörmann och Pontus Persson (som även är personen som producerat låten).

Dagar som aldrig tar slut är en medryckande poplåt med en skön somrig känsla skulle jag säga. Det är något med gitarrerna och beatet som definitivt sätter känslan i låten. Men det som verkligen lyfter låten är refrängen som är ace. Älskar textraden: ”när jag backar är det bara för att hämta fart”. Det är något så härligt positivt med det och den där känslan av att allt är möjligt. Med andra ord känns det som Theo går med lätta steg in i framtiden när han snart är inne på sista året som tonåring.

Om du uppskattar att läsa om nya poplåtar här i Popmusik får du mer än gärna stötta bloggens om Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare som den enda i Sverige som uppdateras dagligen med nya inlägg och som vågar ha en bredd på musiken. Allt från dansmusik, indiepop och schlager, samt härligt tuggummipop som Dagar som aldrig tar slut.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011