Innerligt och känslosamt sjunger CHOY om förlorad vänskap och hur lätt det är att hålla fast vid något som är dämt att ta slut. Det är med melankoli och sorg i rösten som artisten tittar tillbaka på den gångna relationen och likt LAUV som även han skildrar den här typen av tema hör jag många likheter artisterna emellan. Den avskalade produktionen och luftiga atmosfäriska gitarrerna sätter en i en sinnesstämning av lugn i Friends. Personligen är jag ett stort fan av den här typen av ”blöta” produktioner med mycket reverb och fokus på få framträdande simpla element istället för att dränka melodin i stordåd. 

Följ på Apple Music

Friends handlar om att sörja förlusten och bli medvetna om hur vi desperat håller fast vid hoppet om vänskapen trots att den är oundviklig att förlora.

Låten markerar den tredje från denna lovande artist och fortsätter på samma spår som tidigare släpp. Svulstiga körer och drömska ljudbilder försätter mig som i trans. Ni hör Friends här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011