Det har nu gått en vecka sedan Astian var med i finalen av P4 Nästa med låten 2slow, efter att ha vunnit uttagningen av tävlingen här i Göteborg tidigare i våras.
Man ska ju alltid smida medan järnet är varmt som det heter och idag släpper Astian singeln Känslor.

DOLBY ATMOS

Nya singeln är en snygg och emotionell popballad där Astian får spela ut hela sitt känsloregister för oss. Det är mjuk falsett och behagliga beats som tillsammans med gitarrer målar upp låten där artisten vågar visa sig sårbar för lyssnaren. Juts att artisten sjunger på svenska gör låten ännu starkare och träffar rakt i hjärtat.

Astian berättar:

“År 2022 började som en emotionell berg och dalbana för mig. En mörk januarikväll satte jag mig vid pianot och bokstavligen grät ut den här låten. Likt en dagboksanteckning är Känslor en plats där alla min tankar samlades ofiltrerat, vilket gör den både ärlig och naken. Känslor är det största vi har, men ibland kan de kännas övermäktiga. Därför ville jag vända på konceptet och skänka tröst i att säga att det ”bara” är dina känslor och det blir bättre med lite tid.”

Känslor är skriven av Astian tillsammans med Edvin Linderoth som även producerat låten tillsammans med artisten. Resultatet är en modern svensk ballad där just känslorna får vara huvudrollen. Årets höstballad redan nu? Ja, det kan vara så. Lyssna och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011