Vem gillar inte när pop tar tag i en och inte vill släppa taget! Som en indie-version av Carly Rae Jepsen sveper svensk/ australiensiska Mila Nile in och levererar en riktigt grym singel i Old School Calling. Rätt mängd nostalgiska produktionsval med moderna trummor skapar en unik blandning mellan tuggummipop och melankoli. 

Popmuzik Lover

”Som de flesta människor har jag spenderat mer av det senaste året på att tänka på livet jag har levt än att leva det. Det återspeglas definitivt i den här singeln, som handlar om att ta tid att vara tacksam för de underbara människor jag har runt omkring mig. Jag har turen att kunna ringa vänner och fira de vänskaper som känns som att de kommer hålla hela livet.”

Mila Nile

Tagen från artistens kommande EP Do You Remember That? representerar singeln en av de mer optimistisk låtarna. Här reflekteras det insiktsfullt om inställning till livet, människorna omkring en och tiden vi existerar i. Troligtvis är den upplyftande tonen precis vad vi behöver just nu. Övriga spår på EP:n säger artisten kommer skildra de mest utmärkande stunderna i resan från ungdom till vuxenliv, vi ser med spänning fram emot detta. Men tills dess lyssnar vi in Old School Calling som skapats delvis i Sydney och delvis i LA. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.