Vem gillar inte när pop tar tag i en och inte vill släppa taget! Som en indie-version av Carly Rae Jepsen sveper svensk/ australiensiska Mila Nile in och levererar en riktigt grym singel i Old School Calling. Rätt mängd nostalgiska produktionsval med moderna trummor skapar en unik blandning mellan tuggummipop och melankoli. 

”Som de flesta människor har jag spenderat mer av det senaste året på att tänka på livet jag har levt än att leva det. Det återspeglas definitivt i den här singeln, som handlar om att ta tid att vara tacksam för de underbara människor jag har runt omkring mig. Jag har turen att kunna ringa vänner och fira de vänskaper som känns som att de kommer hålla hela livet.”

Mila Nile

Tagen från artistens kommande EP Do You Remember That? representerar singeln en av de mer optimistisk låtarna. Här reflekteras det insiktsfullt om inställning till livet, människorna omkring en och tiden vi existerar i. Troligtvis är den upplyftande tonen precis vad vi behöver just nu. Övriga spår på EP:n säger artisten kommer skildra de mest utmärkande stunderna i resan från ungdom till vuxenliv, vi ser med spänning fram emot detta. Men tills dess lyssnar vi in Old School Calling som skapats delvis i Sydney och delvis i LA. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply