Vem gillar inte när pop tar tag i en och inte vill släppa taget! Som en indie-version av Carly Rae Jepsen sveper svensk/ australiensiska Mila Nile in och levererar en riktigt grym singel i Old School Calling. Rätt mängd nostalgiska produktionsval med moderna trummor skapar en unik blandning mellan tuggummipop och melankoli. 

Popmuzik Popcast

”Som de flesta människor har jag spenderat mer av det senaste året på att tänka på livet jag har levt än att leva det. Det återspeglas definitivt i den här singeln, som handlar om att ta tid att vara tacksam för de underbara människor jag har runt omkring mig. Jag har turen att kunna ringa vänner och fira de vänskaper som känns som att de kommer hålla hela livet.”

Mila Nile

Tagen från artistens kommande EP Do You Remember That? representerar singeln en av de mer optimistisk låtarna. Här reflekteras det insiktsfullt om inställning till livet, människorna omkring en och tiden vi existerar i. Troligtvis är den upplyftande tonen precis vad vi behöver just nu. Övriga spår på EP:n säger artisten kommer skildra de mest utmärkande stunderna i resan från ungdom till vuxenliv, vi ser med spänning fram emot detta. Men tills dess lyssnar vi in Old School Calling som skapats delvis i Sydney och delvis i LA. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.