Är det inte fantastiskt när två generationer kan mötas hand i hand i musikens värld? Mor och dotter-duon Cliffs + Caves gör precis detta genom sitt gemensamma artistprojekt. Med sitt organiskt rotade sound och rötter i americana för de tankarna till ljumna sommardagar och bekymmerslöst tidsfördriv. Singeln Sunrise är en skön lyssning där hooken “Sunrise” är omöjlig att missa, på det bästa av sätt.

Svensk Pop

Texten talar om känslor av längtan och omvandlar detta till en ärlig och träffsäker låt. Själva säger Cliffs och Caves att Sunrise är en upplyftande och passionerad låt om ung kärlek, en metafor för Claire Justices tvååriga långdistansförhållande.

I över sex år har denna mor och dotter duo skapat musik och de båda ser det som en gåva att få vara kreativa ihop.

Cliffs + Caves

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.