Super Fëmmes är tillbaka. Nu en person kort när Therese “Drömhus” Grankvist inte längre är med. Men de andra; Emilia MitikuDeDe Lopez och duon Miio med Mia Schotte och Josefine Willers håller popfanan högt när de nu släpper singeln Love & War.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på medryckande och dramatisk pop med läckert beat och stråkar som verkligen gör låten till ett perfekt inslag på dansgolvet och i din spellista. Jag tyckte detta var riktigt nice!

Love & War är skriven av Jakke ErixsonMax BrandenburgTor Eimon samt DeDe Lopez. Producenter är Tor Eimon och Jakke Erixson. 
Jag kopplade upp mig med DeDe Lopez för att prata lite med henne om första året med gruppen samt om nya singeln som du kan se här i Popmuzik TV.

Visst är Love & War en hit? Lyssna här nedan:

Följ Super Fëmmes:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011