Insiktsfullt och stärkande sjunger SXMSON till en yngre version av sig själv. En version som lärde sig själv att hata den han verkligen är. Men idag kan artisten blicka tillbaka och säga att livet blir bättre. Nya singeln är L2LY är ett manifesterande av att älska sig själv och skildrar kampen med att identifiera sig som HBTQ-person.

KMR Studios

”Jag tillbringade mycket av min barndom med att lära mig att hata mig själv. Jag tror att många av oss lär sig att inte gilla vem vi är. År av verbala övergrepp, sociala påfrestningar och ensamhet hade en långvarig inverkan på min självkänsla, som jag nu som vuxen försöker sakta lära mig. Även om jag är stolt över den person jag har blivit idag, undrar jag hur olika saker kunde ha varit om den yngre jag hade chansen att spendera bara 10 minuter med mitt framtida själv. L2LY skrevs som en daglig påminnelse om att hur svårt livet blir, du måste fortsätta att pusha igenom eftersom livet är för kort för att inte veta hur bra du verkligen är. ”

SXMSON

Vad som rättmätigt hade kunnat bli en ganska dyster produktion har i L2LY faktiskt vänts till något positivt och upplyftande. Här får vi snyggt paketerad R&B/pop som både är medryckande och riktigt bra! Född och uppvuxen i London lyssnade SXMSON på en hel del 90/200-als pop något som vi definitivt hör i hans produktioner idag. Och redan som 16-åring påbörjades artistresan genom samarbeten med diverse producenter och låtskrivare. Idag är listan med låtar lång och dessutom har artisten samlat på sig en hel del omnämnanden från stora internationella tidningar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.