Den svenske producenten The Fur fortsätter att imponera med sina låtar och har på kort tid etablerat sig som ett starkt namn på den svenska EDM-scenen. Efter debuten Americana och uppföljande Now I like ’me är det nu dags för den dansanta och poppiga Forbidden fruit. Låten skrevs tillsammans med Julia Ross och Krysta Youngs som även var med och skrev Americana. I början hette låten Tropical fruit och hade ett mer karibiskt sound. Producenten berättar för bloggen:

”Sedan ändrade jag titeln till Forbidden fruit och vi hittade en text och ett sound som skulle passa till det. Låten handlar om njutning som gör ont, förbjuden kärlek. Hur någon kommer in i ens liv och ställer till det.”

Känns som The Fur kommer bli en stark kandidat för året när det gäller välproducerade danslåtar med hög hitpotential. Han har hittills inte gjort mig besviken i alla fall.
Vad tycker du själv om Forbidden fruit, som du hör här i bloggen:

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply