Den svenske producenten The Fur fortsätter att imponera med sina låtar och har på kort tid etablerat sig som ett starkt namn på den svenska EDM-scenen. Efter debuten Americana och uppföljande Now I like ’me är det nu dags för den dansanta och poppiga Forbidden fruit. Låten skrevs tillsammans med Julia Ross och Krysta Youngs som även var med och skrev Americana. I början hette låten Tropical fruit och hade ett mer karibiskt sound. Producenten berättar för bloggen:

Nordiska Favoriter

”Sedan ändrade jag titeln till Forbidden fruit och vi hittade en text och ett sound som skulle passa till det. Låten handlar om njutning som gör ont, förbjuden kärlek. Hur någon kommer in i ens liv och ställer till det.”

Känns som The Fur kommer bli en stark kandidat för året när det gäller välproducerade danslåtar med hög hitpotential. Han har hittills inte gjort mig besviken i alla fall.
Vad tycker du själv om Forbidden fruit, som du hör här i bloggen:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011