Ibland kan det kännas som att marken öppnar sig under en och man bara faller fritt. Detta är vad Ana Golja sjunger om i nya singeln Feet Don’t Fail Me Now. Att vara ung och inte veta vad man vill är ett vanligt förekommande fenomen, men artisten har kommit till insikten med att hon inte är så ung längre och nu gäller det att springa på i livet. Förhoppningen är bara att fötterna inte sviker henne på resan genom den okända framtiden. 

Skicka in din musik

Gitarrdriven midtempo-pop med en helt klart catchy och klanderlös refräng som både är charmig och lätt att sjunga med till. Ana Golja har en röst som både bär på ett alldeles eget ID och passar perfekt för den här typen av produktion och låt. 

Bara dagar innan hennes egenproducerade film The Cuban skulle släppas i USA bröt pandemin ut och sångerskan tvingades tillbaka till sitt familjehem i Toronto från varma LA. Olikt Billie Eilish som gjort hits från sitt sovrum hade Ana Golja varken en hemmastudio eller ett geni till syskon som hon kunde skapa låtar med. De inspelade demos om att nyligen få sitt hjärta krossat var fast i LA och ingen ny musik kunde skapas. Men istället för att låta depression och tunga tankar bli ett faktum så omvärderade sångerskan sin musik. Istället för att skriva en EP om hjärtekross blev det istället något dansvänligt och disco-insluerat. Den nya musiken och en kommande EP:n ska agera firande av livet och ta hänsyn till både de bra och dåliga stunderna. Och i Feet Don’t Fail Me Now får vi en insiktsfull låt som ändå bår på hoppfullhet och nyfikenhet inför livet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011