Swedish House Mafia ligger inte på latsidan just nu. Efter att ha lagt ner för åtta år sedan återvände de med den The Chemical Brothers-doftande It gets better förra veckan. Nu är det ny vecka och Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello är tillbaka med Lifetime.

Följ på Apple Music

Nya singeln är ett samarbete med Ty Dolla $ign och 070 Shake och i mitt tycke är detta väl mer min påse än den förra singeln. Här får vi en mer långsammare talkt i arrangemanget och det drar mer åt pop-hållet vilket gör Lifetime till en starkare sommarlåt. Det kändes lite som första singeln var ett ”hej, här är vi” men vi har lite tyngre och bättre saker i säcken än bara detta.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011