Det är dags för Titiyo att följa upp den fantastiska singeln Längesen. En låt som hon framförde tillsammans med Hurula och som var resultatet av hennes medverkan i TV-programmet SonglandSVT.

Favoriter Apple Music

Nya singeln heter Tigern. Hår får vi en 70-talsdoftande låt som inspirerats av Morricones musik från klassiska spagettiwestern-filmer. Det är dramatiskt och medryckande medan Titiyo reflekterar över ensamhet och mänskligt sökande. För produktionen står Jens Siverstedt.

”När en låt hittar hem, så känns Tigern. Älskar att krocka i musik och den här krockar verkligen men låter självklar ändå. Både melodi och text blev något extra när dom fick landa i Jens produktion.”

Jag tyckte detta var riktigt läckert. Svårt att inte bli imponerad av den filmiska känslan i produktionen och sedan är det alltid en fröjd att höra Titiyos röst.
Tigern är skriven av Hildur Höglind, Joakim Buddee, Linnea ”Nea” Södahl, Jens Siverstedt och Titiyo själv.

Titiyo

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011