Finsk-Amerikanska artisten Miki Ratsula ger oss en drömsk pop-låt med inspiration från R&B och trap i sin Reeboks. Låten markerar ytterligare en singel från ett kommande debutalbum och beskrivs enklast som en behaglig bris av sensommarkväll. Låten startar relativt enkelt med sin souliga-syntslinga och djupbas. Men allteftersom bygger den tills beatet gör entre i refrängen. Här sjunger artisten till sin flickvän om önskan om att vara ung och kär. Precis som alla andra låtar artisten gett ut bär även Reeboks på en nerv av sårbarhet och starka känslor. 

KMR Studios

Reeboks är en låt som handlar om att vara orolig för framtiden och rädslan att barafall till marken. Jag vill inte dröja över vardagliga saker. Jag skulle hellre vara glada över framtida saker. I grunden är det en låt om ångest och makten den ibland har över oss.”

Miki Ratsula

Musik har sedan ung ålder varit en tillflykt för den lovande Miki Ratsula. Medan andra tonåringar roade sig med utekvällar satt Miki själv i sitt rum och skrev låtar. Under en lång tid var det artistens egna hemlighet tillsammans med det faktum att dom/det var gay. Men så fort Miki kom ut började låtarna om kärleken till flickvännen bli inspirationskälla. Idag är målbilden att utmana modern pop och sprida ljus över HBTQ relationer. Önskan är att inkludera alla i musiken och agera förebild genom att bryta normer. En förebild som Miki själv inte hade under tiden dom/det växte upp. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.