Lotion Princess är indietrion som blommat ut ur Washingtons musikscen och gjort sig ett namn för sitt drömska sound. Nyligen släppte de sin singel Reassurance, här hör vi sångerskan Sasha Snoad sjunga om att behöva någon annan så pass mycket att man inte kan överleva utan den. Singeln inleds med svävande produktion och är ljudmässigt uppbyggd för att återspegla den ambivalens som låttexten förmedlar. Utgångspunkten är OCD och det grepp sjukdomen kan ha på en person och ett förhållande. Det här berättar Sasha om sin egen kamp med OCD:

DOLBY ATMOS

Jag har kämpat med relationell OCD i hela mitt liv, tillsammans med andra former av OCD. När de flesta människor tänker på OCD tänker de på renlighet, handtvätt, för mig visar sig OCD som dynamik i nära relationer. Sättet OCD fungerar är att ha en tanke (besattheten) och därefter göra något som neutraliserar tanken (tvånget). Mitt tvång är trygghetssökande, och jag har gjort det mycket i min relation med min partner. Det är inte alltid trygghetssökande som ”vill du vara med mig” – det kan vara ”sårade det jag sa dina känslor” eller ”är du arg på mig?” Den här låten handlar om frustrationen och skulden jag känner över att föra in OCD i vårt förhållande, och sprickor och smärta det har orsakat. Det här spåret ger röst åt paniken jag upplever när jag befinner mig i OCD-cykeln. Samtidigt handlar den om att ta hand om mig själv när jag mår som sämst, speciellt när jag är arg på mig själv för att jag inte kan läka snabbare.

Lotion Princess

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011