Lotion Princess är indietrion som blommat ut ur Washingtons musikscen och gjort sig ett namn för sitt drömska sound. Nyligen släppte de sin singel Reassurance, här hör vi sångerskan Sasha Snoad sjunga om att behöva någon annan så pass mycket att man inte kan överleva utan den. Singeln inleds med svävande produktion och är ljudmässigt uppbyggd för att återspegla den ambivalens som låttexten förmedlar. Utgångspunkten är OCD och det grepp sjukdomen kan ha på en person och ett förhållande. Det här berättar Sasha om sin egen kamp med OCD:

Svensk Pop

Jag har kämpat med relationell OCD i hela mitt liv, tillsammans med andra former av OCD. När de flesta människor tänker på OCD tänker de på renlighet, handtvätt, för mig visar sig OCD som dynamik i nära relationer. Sättet OCD fungerar är att ha en tanke (besattheten) och därefter göra något som neutraliserar tanken (tvånget). Mitt tvång är trygghetssökande, och jag har gjort det mycket i min relation med min partner. Det är inte alltid trygghetssökande som ”vill du vara med mig” – det kan vara ”sårade det jag sa dina känslor” eller ”är du arg på mig?” Den här låten handlar om frustrationen och skulden jag känner över att föra in OCD i vårt förhållande, och sprickor och smärta det har orsakat. Det här spåret ger röst åt paniken jag upplever när jag befinner mig i OCD-cykeln. Samtidigt handlar den om att ta hand om mig själv när jag mår som sämst, speciellt när jag är arg på mig själv för att jag inte kan läka snabbare.

Lotion Princess

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.