Vi har suktat efter honom i bandet 5 Seconds Of Summer. Nu är Luke Hemmings först ut i bandet att släppa sin solosingel.
Starting line heter låten som sångaren skrivit tillsammans med Sammy Witte som även producerat låten. Resultatet är härligt dynamiska i stilen och det blir en riktigt stor poplåt av det hela. Den där nästan episka känslan som ger gåshud.

Popmuzik Podcast

Luke berättar för bloggen:

Starting line tar upp olika saknade minnen. Du reflekterar över din ungdom och all galenskap. Det är som att du glömt så många delar av ditt liv – inte från laster eller något annat – utan från den stora volymen av saker. Jag var själv tvungen att ta reda på hur jag kan fylla alla luckor på ett positivt sätt. Det är det mänskliga tillståndet att röra till allt efter så lång tid. Mycket av albumet handlar om hur tiden glider bort från dig.

Det är den 13:e Augusti som Luke släpper debutalbumet When Facing The Things We Turn Away From.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.