Grace Gachot kunde i fjol höras sjunga på singeln It’s a fine day av Tube & Berger. Nu är det äntligen dags för artisten att stå på egna ben, när Grace här släpper debutsingeln Fuckboy tragedy.

Svensk Pop

Singeln bjuder på lekfullt arrangemang med latinorytmer och stark melodi där sångerskan även ger oss en vers på spanska. Texten målar upp en saga om modern kärlek och just fuckboys. Där hjältinnan i berättelsen upptäcker älskarens sanna avsikter…

Resultatet är en läcker modern poplåt där klassiska sagor och multikulturella influencer skapar popmagi för oss. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.