Lake Omne är en duo från Örebro som består av bröderna Alexander och Mattias Nätterlund.
De debuterade 2019 med singlarna Hold on och Carry you home (Lykke’s song). Sedan dröjde det ända till detta år när de släppte singeln Crossroads. En storslagen poplåt som hämtat inspiration från 80-talet och 90-talets britpop. Själv fick jag lite Keane-vibbar över låten, vilket kan ha att göra med den tydliga pianoslingan och mer synthiga produktionen. Så för min det var detta riktigt magiskt.

Covered PSB

Crossroads i sig handlar om ett uppbrott men också om att hitta sig själv och lyckan i livet igen efter. Att välja rätt väg i de olika korsningar som uppstår i livet och hur resan går vidare från där.
En resa som jag tror kommer bli behagligare och bättre med just låten Crossroads i högtalarna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011