Natalie Duque är just nu aktuell med singeln Gemini vars namn bygger på artistens stjärntecken. På singeln hittar vi låtarna Know me better och Silence hurts more. Den första låten är en lite kaxig poplåt om ett utmanande förhållande, medan den andra singeln är mer emotionell och är då fokuslåten i detta inlägg.

Nordiska Favoriter

Med en inledande gitarr och piano målar Natalie upp en berättelse när ens partner inte är bra på att kommunicera och tycker det är lättare att vara tyst än att gå in i en argumentation. Men problemet för sångerskan är att tystnaden gör mer ont än att faktiskt släppa ut det man har inom sig… Sångerskan utvecklar för bloggen:

Som någon som tycker om att prata om sina känslor mer än de flesta andra har jag alltid kämpat med denna fråga i alla typer av relationer – romantiska, vänskap, familj. Kanske är det New York-bo i mig. Eller kanske är det konstnären i mig som alltid söker sanning och vill gräva känslomässigt djupare än de flesta känner sig bekväma med. Oavsett vad det är, föredrar jag brutal ärlighet framför att behöva gissa vad någon tänker, eller försöka lista ut vad någon verkligen menar när de sockrar på något. Min överanalytiska hjärna klarar inte det. Orden kanske initialt svider, men åtminstone låter det mig bearbeta och gå vidare.

Du hör det vackra och emotionella resultatet här nedan. Så lyssna och njut och glöm inte att prata om hur du verkligen känner dig.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011