Popmuzik har glädjen att presentera den brittiska artisten Evalina, som med den elektroniskt drivna debutsingeln Side effects sätter sitt namn tydligt på pophimlen. Produktionen är varm och energifylld med rytm och melodi som andas hit. Här talar Evelina om de effekter som kan komma när ett förhållande faller isär.

Popmuzik Lover Patreon

”Efter år av arbete med min solomusik är jag otroligt exalterad över att äntligen släppa min debutsingel Side effects. Den här låten är väldigt speciell för mig och känns verkligen som början på en ny era för mig som soloartist och det kändes som en lämplig låt att debutera med. Textmässigt tycker jag att det visar ett mer berättande element i mitt skrivande som folk kanske inte har hört tidigare.”

Evalina

Jag skulle vilja sträcka mig så långt att den här låten är omöjlig att motstå med sin tuggumi-pop liknande framtoning och radiovänliga vibb. Helt klart en lysande start för denna solodebuterande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011