Popmuzik har glädjen att presentera den brittiska artisten Evalina, som med den elektroniskt drivna debutsingeln Side effects sätter sitt namn tydligt på pophimlen. Produktionen är varm och energifylld med rytm och melodi som andas hit. Här talar Evelina om de effekter som kan komma när ett förhållande faller isär.

KMR Studios

”Efter år av arbete med min solomusik är jag otroligt exalterad över att äntligen släppa min debutsingel Side effects. Den här låten är väldigt speciell för mig och känns verkligen som början på en ny era för mig som soloartist och det kändes som en lämplig låt att debutera med. Textmässigt tycker jag att det visar ett mer berättande element i mitt skrivande som folk kanske inte har hört tidigare.”

Evalina

Jag skulle vilja sträcka mig så långt att den här låten är omöjlig att motstå med sin tuggumi-pop liknande framtoning och radiovänliga vibb. Helt klart en lysande start för denna solodebuterande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.