Popmuzik har glädjen att presentera den brittiska artisten Evalina, som med den elektroniskt drivna debutsingeln Side effects sätter sitt namn tydligt på pophimlen. Produktionen är varm och energifylld med rytm och melodi som andas hit. Här talar Evelina om de effekter som kan komma när ett förhållande faller isär.

Dolby Atmos

”Efter år av arbete med min solomusik är jag otroligt exalterad över att äntligen släppa min debutsingel Side effects. Den här låten är väldigt speciell för mig och känns verkligen som början på en ny era för mig som soloartist och det kändes som en lämplig låt att debutera med. Textmässigt tycker jag att det visar ett mer berättande element i mitt skrivande som folk kanske inte har hört tidigare.”

Evalina

Jag skulle vilja sträcka mig så långt att den här låten är omöjlig att motstå med sin tuggumi-pop liknande framtoning och radiovänliga vibb. Helt klart en lysande start för denna solodebuterande artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Gareth Nugent – Even mountains fall
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.